Tiskanje knjige omogućio zagovor Danice Širole

2. siječnja 2023.

Hvaljen Isus i Marija!

Predragi u Kristu i Njegovoj nesebičnoj ljubavi!

Dopustite mi da vam iznesem jedno divno svjedočanstvo Božje savršene providnosti i milosrdne ljubavi koju nam udjeljuje preko proslavljene Crkve u Nebu!

U studenome 2019. godine, mi, Bratstvo “Muževi katolici” imali smo cijelonoćno jednomjesečno klanjanje, ovaj puta u župi Granešina kod časnih sestara Družbe Kćeri Božje ljubavi, gdje sam tada dobio jedan mali molitveni letak posvećen službenici Božjoj, Danici Širola.

Dugo je taj letak doslovno čamio u džepu jakne, dok ga nisam “slučajno” pronašao, prazneći džepove, noseći jaknu na pranje (namjerno pišem slučajno pod navodnicima, jer sad vidim u svemu Božju providnost). Odložio sam letak među knjige i nakon što sam na brzinu izmolio navedenu molitvu sa letka, opet zaboravio na njega.

No, kad čovjek počinje plivati? – kad se utapa.

Naime, pošto sam nagovaranjem prijatelja i dozvolom duhovnika napisao autobiografiju u obliku knjige, Bogu na slavu, bio je potreban i novac za izdavanje iste. I eto problema. Molim ali ništa se ne dešava. Tada opet “slučajno” pronalazim letak, nakon godinu dana i odlučujem se na molitvu za čudo, po zagovoru Danice Širole; za izdavanje knjige, trebalo mi je oko 20 000kn i molio sam nju, baš nju, da mi pribavi novac. Svaki dan. I kako sam molio, tako je novac polako počeo i pristizati, što nadahnućem prijatelja, što uplatama nekih firmi. Da stvar bude bolja, kad je bilo dovoljno novaca, uplate su prestale, a da nisam o tome nikome govorio.

Želim ovdje svakako napomenuti, kako je velika većina, skoro 80% knjiga podijeljeno, Bogu na slavu, i kako ih evo, nakon 2 godine više i nema.

S obzirom da krećemo u tisak 2. izdanja, mogu samo opet s ponosom reći:

“Službenice Božja Danica Širola, hvala ti na uslišanoj molitvi (a ti zahvali Bogu u Njegovom naručju) i opet MOLI ZA NAS

Ad maiorem Dei gloram.

Bog vas blagoslovio i ustrajmo u molitvi sa svecima, osobito neproglašenim, jer se tako brže i lakše stiže do svetoga cilja.

Veseljko Kralj